Tuesday, 6 September 2011

maya nak start dah nii :))

umm , hari ni maya nak edit blog sendiri . geram tgk blog org yg lawa2 tu . tp maya tahu , ape lah sgt yg maya bleh edit kan ? so , terimalah seadenye .

plus , maya nak ckp sorry sgt sbb dah lme x bukak or edit blog . cuz maya busy sgt2 ! eh ?


k sekarang , MAYA NAK UCAPKAN SELAMAT HARI RYE UNTUK SUME !
plsz comment n pilih reaction dy eh ? maya just wanna say tq kalau buat dua2 ;)

Friday, 19 August 2011

sorry :(

ha , dah lama maya x edit blog . singgah pon x .hehe ~ mls lah , lg pon UPSR nak dkt dah nii . kne study dah . jadual pon dah dpt . takut rsenye . btw , ari ni maya edit blog tp x bykla sbb maya x pndi sgt bab2 edit blog nii . kalau nak edit full abes , kne mintak tlg kayana :D editkan . actually blog dye pon x de lah cantek mne tp banding ngan maya rsenye blog dye lg kemas walaupon dye selalu ckp blog dye jahanam . *kayana , aku hrp kau x kmbg + mrh* hehe ~ k lah ... smpi sini je . bye ~
plsz comment n pilih reaction dy eh ? maya just wanna say tq kalau buat dua2 ;)

Wednesday, 3 August 2011

bulan ramadhan :)

yeszz ! ari nii dah ari keempat maya berpuase . dsbbkan maya jrg bkk blog atau edit , so terimajelah seadanye okey ? btw , maya nak ucap SELAMAT BERPUASA pade kengkorg sume . walaupon maya thu sape ja lah yg akan selalu singgah blog maya yg x cantek nii kan . btw , maya tetap bangga ade blog mcm nii drpd buang mase or pi byr2 kat org semate - mate nak edit blog . apelah . nnt punyelah lme nak smpi blog tu siap . cnthnye cam kawan maya sorg kat sekolah tu . tp lanatk dye lah . gne duit dy , bkn duit maya kan ?! umm , k lah bye . nak pi rehat . TATA !

plsz comment n pilih reaction dy eh ? maya just wanna say tq kalau buat dua2 ;)

Monday, 1 August 2011

Ola !

startind from arini , first time sye berblogger . so , ari ni jgk sy nak pi pindah randah kat blog org . then , sye hrp org tu p0n reply lah kunjungan sye kan ? sekali fw lah . sye nak tahu jugak , dunia beblogger ni mcm mne .... org yg hidup berblogger ni smbg2 ke ? mcm ne ~ .
plsz comment n pilih reaction dy eh ? maya just wanna say tq kalau buat dua2 ;)